a

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etuer adipiscing elit, sed diam nonumm.

a

5 grunde til at købe en hybridbil

5 grunde til at købe en hybridbil

En hybridbil er en bil, der har to motorer; en benzinmotor og en elmotor. Hybridbilen kan køre på el alene, på benzin alene eller på en kombination af el og benzin. Der er mange fordele ved at køre hybridbil. Her er fem af dem:

  • Hybridbilen er miljøvenlig
  • Hybridbilen er økonomisk i drift
  • Hybridbilen er stille
  • Hybridbilen har en lang rækkevidde
  • Hybridbilen er komfortabel at køre i Vi vil nu uddybe de fem grunde nærmere.

Hybridbilen er miljøvenlig

Hybridbiler har en lavere udledning af CO2 end almindelige biler. Hybridbilen er ikke helt CO2 neutral, men den er betydeligt bedre end biler med kun en benzinmotor. Bilen får sin brændstoføkonomi fra den elektriske motor, der bruges hvor det er muligt. Når bilen bremser, genoplader den elmotoren sig selv, og når bilen kører i tomgang, slukker den for benzinmotoren.

Hybridbilen er økonomisk i drift

Den lave udledning af CO2 giver også en lavere afgift på bilen, og desuden er den også økonomisk i drift. Du kan typisk køre 30-40 km på en liter benzin, når du kører hybridbil. Derudover har nogle kommuner fordelagtige parkeringsregler for hybridbiler. Så alt i alt er bilen økonomisk i drift.

Hybridbilen er stille

Elmotoren er meget stille. Når du kører på el, skifter bilen ned, og bilen suser stille afsted. Bilen er også særligt stille, når den kører i tomgang. Du vil ikke genere dine omgivelser med støj, hvilket gør dem særligt velkommen i byerne, hvor man til tider døjer med bilstøj. Et godt eksempelv er en Ford Kuga hybrid.

Hybridbilen har en lang rækkevidde ift. rene elbiler

Den store forskel på en hybridbil og en ren elbil er, at hybridbilen har en lang rækkevidde. Hybridbiler har typisk en rækkevidde på omkring 1000 km, og der er sjældent problemer med at finde en tankstation, hvor du kan tanke op. Derfor kan det for nogen være en bedre mulighed, end elbiler, men som stadig gerne vil være miljøvenlige.

Hybridbilen er komfortabel at køre i

Ja okay… Dette er måske en subjektiv holdning, men hybridbilerne er komfortabel at køre i. De er lækre, har et godt udstyrsniveau, og man kan nyde den lydløse kørsel med el eller høre motoren, når man ønsker det. Der er altså masser af muligheder.

Konklusion

Hybridbiler er populære og er kommet for at blive. De er miljøvenlige og økonomiske i drift. De er stille og komfortable at køre i.